Description

24VDC – Акумулатори

60A MPRT тракер (вграден) – до 102Voc

со работен опсег – од 30Vdc до 80Vdc

Може да се користи со панели до 2000Wp

2 години гаранција

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Хибриден соларен инвертер”

General Inquiries

There are no inquiries yet.