ДОМАЌИНСТВА И ДЕЛОВНИ КОРИСНИЦИ

Искористете ја бесплатната
енергија

ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ РЕШЕНИЈА

Достапни енергетски системи

Нашата понуда на соларни системи  е во тек со најновите технологии и достигнувања

НАМАЛЕТЕ ЈА ЗАВИСНОСТА ОД ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ДО

95%

Svg

Соларни панели

Svg

Ветерни генератори

Svg

Соларни колектори

Svg

Инвертори

СОЛАРНИ ПАНЕЛИ

( МОНО И ПОЛИКРИСТАЛНИ ПАНЕЛИ СО МОЌНОСТ ОД 20W ДО 560W )

ИНВЕРТЕРИ

( ХИБРИДНИ  OFF - GRID  И  ON-GRID  ИНВЕРТЕРИ)

ТАЈФУНИ

( ДИЗЕЛСКИ ГРЕЈАЧИ)

ВЕТЕРНИ ГЕНЕРАТОРИ

( ХИБРИДНИ СОЛАРНИ ГЕНЕРАТОРИ НА ВЕТЕР )

СОЛАРНИ КОЛЕКТОРИ

( СОЛАРЕН ПАКЕТ СО ГОРЕН БОЈЛЕР БЕЗ ПРИТИСОК )

СОЛАРНИ КОЛЕКТОРИ ПОД ПРИТИСОК

( СОЛАРЕН ПАКЕТ СО ГОРЕН БОЈЛЕР ПОД ПРИТИСОК )

Побарајте Понуда

ЗАПОЧНЕТЕ

Добијте понуда за да започнете да штедите веднаш!

Svg

ИСПРАТЕТЕ НИ Е-пошта

Внесете ги деталите во овој формулар:

    Успех! Вашата порака е испратена до нас.

    Error! Имаше грешка при испраќањето на вашата порака.
    * Задолжителни полиња