Description

Соларен инвертер MPPT со чист синусен бран

• Со вграден контролер за соларно полнење од 100A MPPT

• Со копче на допир на LCD дисплејот

• Факторот на излезна моќност е 1,0

• Може да работи со или без батерија

• Со опционална wifi функција

• Со висок опсег на влезен напон на PV (120-500 V DC)

• Паметен полнач и управување со батерии за оптимизирани перформанси на батеријата

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Хибриден соларен инвертер SUNON PRO 5.5 KW”

General Inquiries

There are no inquiries yet.