Description

SMA Sunny Tripower 17000 TL-10 Трифазен соларен инвертер – повисок излез за приватни домови – паметно генерирање на соларна енергија SMA Sunny Tripower 17000 TL-10 ги прави PV системите во приватните домаќинства особено моќни. Ги комбинира најдобрите перформанси на инвертерот со максимална леснотија и удобност за своите корисници. Со интегрирани услуги и решенија за сенка, може да се справи со секој предизвик за покривање. Sunny Tripower сигурно ја максимизира сончевата енергија и ги намалува трошоците за електрична енергија.

 

влезен простор
Број на MPP тракери / број на конекции со низа
2 / А: 5, Б: 2
Опсег на MPP напон
320..800V
Максимална DC струја
33А / 11А
излезна област
Оценка за наизменична струја
17 kW
Максимална наизменична струја 3 x 24,6 А
европска ефикасност 97,7%

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “SMA Sunny Tripower 17000 TL-10”

General Inquiries

There are no inquiries yet.