Description

27/220Vac и 60Hz, трифазен систем
2 MPP тракер, Макс. ефикасност до 98,6%
Апликација за нула извоз, апликација VSG
Стринг интелигентно следење (опционално)
Широк опсег на излезен напон
Анти-ПИД функција (опционално)

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “DEYE SUN-15KW трифазен жичен инвертер (LV)”

General Inquiries

There are no inquiries yet.