Description

1000W еднофазен соларен инвертер – 230V AC

MPPT тракер – 45VDC до 90VDC на отворено коло

Може да се користи со вкупна моќност на панелот до 1300 Wp

WiFi комуникациски модул за следење – вклучен

Мрежниот инвертер со ограничувач ви овозможува лесно да интегрирате PV систем во вашата постоечка електрична инсталација без редизајнирање на кола и без промена на начинот на кој трошите.

Со овој тип на систем, немате ограничување на вашата максимална моќност и конкурентност.

Се штеди со директно користење на сончевата енергија без складирање во батерии.

Сончевиот инвертер има вграден мерач (ограничувач) кој постојано следи колку трошите во даден момент и внесува онолку сончева енергија колку што е потребно, со што никогаш не се враќате на енергијата, а тешкиот начин на поврзување на се избегнува фотоволтаичниот систем.

Во случај да добиете дозвола за продажба на ERP, само функцијата за ограничување е исклучена и инвертерот работи како обична мрежа.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “1000W еднофазен соларен инвертер со ограничувач”

General Inquiries

There are no inquiries yet.