Description

Карактеристики

  1. Излезен инвертер со чист синусен бран
  2. Опсегот на влезниот напон на алатката може да се избере според барањата на товарот.
  3. Струјата на полнење на батеријата може да се постави преку LCD екран според барањата за оптоварување.
  4. Паметен дизајн за полнење на батеријата ја прави батеријата поцелосно искористен.
  5. Приоритетниот режим на влез на батеријата може да се постави преку LCD дисплеј.
  6. Преоптоварување, висока температура, заштита од краток спој на излезот на инвертерот.
  7. Функција за ладно стартување.
  8. Литиумската батерија може да се поврзе.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “10.2KW 48V Mppt 180A Хибрид вклучена / исклучена мрежа”

General Inquiries

There are no inquiries yet.