Description

48VDC – Батерии (Работи без батерии)

120A MPRT тракер (вграден) – до 500Voc

со работен опсег – од 60Vdc до 450Vdc

Може да се користи со панели до 6000Wp

Вграден WiFi модул за далечинско следење

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Хибриден соларен инвертер 5KW-48 TWIN, 48V 5000W – MPPT 6000W”

General Inquiries

There are no inquiries yet.