Description

Име: 450W генератор на турбина на ветер
Бр. производ: WT12/24/48-450
Додадено време: 2010-10-15
Стартување Брзина на ветерот: 2,3 m/s (5,0 mph) Приклучена брзина на ветер: 3,0
m/s ( 6,5 mph)
Номинална брзина на ветер: 12m/s (26mph)
Survival Брзина на ветер: 35m/s (76mph)
Номинална моќност: 450W
Макс. Излез: 600W
Дијаметар на ножеви: 1400mm

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Хибриден соларен генератор на ветер од 450 W (WT450)”

General Inquiries

There are no inquiries yet.