Description

Хибриден инвертер -5500VA 5500W- 48VDC MPPT 100A со вграден MPPT контролер за соларно полнење

Максимална моќност на PV низа 5000 W
MPPT опсег@ работен напон 120~450VDC
M максимален напон на отворено коло на PV низа 500 VDC
M максимална струја на полнење 10 0А
M максимална ефикасност 98%

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Хибриден инвертер -5500VA 5500W- 48DC MPPT 100A”

General Inquiries

There are no inquiries yet.