Description

Бр. производ: 2500W Хибриден соларен генератор на ветер

Стартување Брзина на ветерот: 3,0 m/s (6,5 mph) Приклучена
брзина на ветер: 3,5 m/s (7,6 mph)
Номинална брзина на ветер: 12,2m/s (26,5mph)
Survival Брзина на ветер: 50m/s (110mph)
Номинална моќност: 2500W
Макс. Излез: 3000W
Дијаметар на ножеви: 2900мм

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Хибриден генератор на соларно-ветерна турбина од 2500W”

General Inquiries

There are no inquiries yet.