Description

Достапност: На залиха
Модел: ZMQ-K70
Опис: Супер-тивок дизелски грејач ZMQ-K70 70,000Btu 20kW
Модел: ZMQ-K70
Затемнети – кутии: 810 x 300 x 420 mm
Излез: 70.000 Btu / 20 kW
Употреба на гориво: 1,9 литри на час
Горива: Парафин, керозин, дизел
Загреан проток на воздух: 210 cfm
Транспорт: Рачка за носење на горната монтажа
Капацитет на резервоарот: 19 литри
Напојување: 220-230 V (13 засилувачи)
Тежина: 12 кг во кутија

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Супер-тивок дизелски грејач ZMQ-K70 70,000Btu 20kW”

General Inquiries

There are no inquiries yet.