Description

Достапност: На залиха
Модел: ЗМ-К45
Опис: Супер-тивок дизелски грејач ZM-K45 45000Btu 13kW
Модел: ZMQ-K45
Затемнети – кутии: 770*290*395mm
Излез: 45000 Btu / 13 kW
Употреба на гориво: 1.3 литри на час
Горива: Парафин, керозин, дизел
Загреан проток на воздух: 450 cfm
Транспорт: Количка и гуми за надувување
Капацитет на резервоарот: 19 литри
Напојување: 220-240 V (13 засилувачи)
Тежина: 14 кг во кутија

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Супер-тивок дизелски грејач ZM-K45 45000Btu 13kW”

General Inquiries

There are no inquiries yet.