Description

Достапност: На залиха
Модел: ЗМ-К125
Опис: Супер-тивок дизелски грејач ZM-K125 125.000Btu 36kW
Модел: ZMQ-K125
Затемнети – кутии: 918 x 547 x 625 mm
Излез: 125.000 Btu / 36 kW
Употреба на гориво: 3,3 литри на час
Горива: Парафин, керозин, дизел
Загреан проток на воздух: 450 cfm
Транспорт: Количка и гуми за надувување
Капацитет на резервоарот: 38 литри
Напојување: 220-240 V (13 засилувачи)
Тежина: 24 кг во кутија

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Супер-тивок дизелски грејач ZM-K125 125.000Btu 36kW”

General Inquiries

There are no inquiries yet.