Description

Излезна топлина: 175000btu
Гориво: керозин,Резервоар на дизел
: 50L
Потрошувачка на гориво: 5,1L/h
Површина на греење: 415M2
Напон: 110/240v, 50-60Hz
GW/NW: 22kgs/24,6kgs 1090
Големина на картон:
кол.: 280 парчиња/40HQ
Тип на палење: континуирано палење со искра

 

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Супер-тивок дизелски грејач ZB-K175 175000btu 51 KW”

General Inquiries

There are no inquiries yet.