Description

KERONA PID-135K (40 kW)

Спецификации
Работни карактеристики
тип пиштол
дизел
тип на греење
директно
Вид на гориво
дизел, керозин
Топлинска моќност
40 kW
Изведба
1490 m³/h
Грејна површина
300 m²
Мрежен напон
220 В
Потрошувачката на гориво
4,2 кг/ч
Резервоарот за гориво
49 л
Тип на палење
автоматско палење
Термостат
Да

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Супер-тивок дизелски грејач KERONA PID-135K (40 kW)”

General Inquiries

There are no inquiries yet.