Description

дијаметар ф58 мм,

должина 1800 мм,

број на цевки од 24

капацитет од 240Л.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “СОЛАРЕН ПАКЕТ ОД 240 ЛИТРИ СО ГОРЕН БОЈЛЕР БЕЗ ПРИТИСОК”

General Inquiries

There are no inquiries yet.