Description

Тип: Евакуирана цевка
Тип на циркулација: Директна / Отворена јамка (активна)
Тип на поврзување: Инсталација со директно приклучок
: Самостоен
Главен материјал: SUS304-2B 1,5 mm дебелина
Сертификација: CE, ISO9001, SGS
Капацитет: 160L опционална
топлинска цевка Ø4 Ø22 mm
зачувување на топлина: 72 часа

 

Вовед
1) Структура на топлинска цевка плус вакуумска цевка, нема вода во цевката, ако цевката е скршена, водата не губи.

2). Резервоар за складирање висок притисок (Тестиран притисок = 9 бари)

3). Високо ефикасна технологија за топлински цевки со дневна просечна ефикасност над 60%

4). Стартувајте брзо, топлинската цевка ја пренесува топлинската енергија во резервоарот за складирање во една насока.

5) Нема вода во евакуираните цевки; Сончевиот бојлер сè уште може да работи дури и со неколку скршени цевки

6).Анти-фриз може да се користи во текот на целата година во ладна клима;

7). Автоматскиот електричен грејач вклучува, ќе се вклучи/исклучи според вашата поставена температура на водата

8) Олеснување вентил (6,0 bar) вклучува, ако притисокот на резервоарот за вода се зголеми повеќе од 6 бари, вентилот автоматски ќе се отвори, осигурува безбедност на корисникот

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “СОЛАРЕН ПАКЕТ ОД 160 ЛИТРИ СО ПРИТИСОК”

General Inquiries

There are no inquiries yet.