Description

Модел: ASPIRE 2.2KW, 3-fazni
Конвертор за моќност на соларна 3-фазна наизменична пумпа од 0,75 до 3 КС
Номинален напон: 540VDC
Максимален влезен напон DC (од панел): 800 VDC
AC влез (за генератор) – не е достапен
Макс. излезна моќност: 2200W
Почетен напон: 250V DC
Еден MPPT влез (250 VDC – 780 VDC)
Излезен напон: 3x 380V/400/41/440 VAC
Номинална излезна струја: 5А
Тип на мотор: 3-фазен, асинхрон
Функција „мек старт“.
Заштита:
– во случај на губење фаза
– во случај на слаба сончева светлина
-од пренапон и недоволно напон
-од прекумерна струја
– од прекумерна температура
-од краток спој
– од „сува“ пумпа
– IP20
Комуникација: RS-232 / RS-485
LED дисплеј со детален приказ на статусот на уредот (во реално време)
Ефикасност: > 97%

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Соларен инвертер за AC пумпи ASPIRE 2.2KW, 3-fazni”

General Inquiries

There are no inquiries yet.