Huawei SUN2000-10KTL-M1 (10KW) хибриден соларен инвертер

Huawei SUN2000-10KTL-M1 (10KW) хибриден соларен инвертер е иновативно соларен инвертер решение за соларни инсталации со поврзување на 3-фазна мрежа со или без батерија. Неговиот компактен дизајн со намалена големина нуди флексибилност во неговата инсталација. Вградува LCD екран за лесна контрола и следење во реално време.

Compare