За нас

КК -Автоматизација дооел започна со работа во 1997 година

Градење подобра иднина

Следниот момент во развојот на компанијата беше во 2001 година, кога воспоставивме соработка со светскиот лидер во производството на батерии, Exide Technologies, чијшто единствен и ексклузивен увозник за територијата на Македонија до денес. Со текот на годините ја проширивме соработката со други компании од светот на батериите, така што нашите партнери станаа и други производители:

Компанијата влезе во светот на соларните системи и опрема на почетокот на 2011 година.

Нашите добавувачи со кои соработуваме како директни увозници се: Victron Energy BV, JYC Corp., Exide Technologies, Jurawatt GmbH итн. Седиштето и главниот магацин на компанијата се во Гевгелија на ул.

Get The Energy
Revolution

Cras a elit sit amet leo accumsan volutpat. Suspendisse hendreriast ehicula leo, vel efficitur felis ultrices non. Cras a elit sit amet leo acun volutpat.

10 YEARS IN BUSINESS

Leader in Renewable Energy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vestibulum, libero vel tristique sodales, dui tellus lacinia nibh, eu auctor nisl est sed metus. Vivamus quis molestie nulla. Donec sed erat dapibus, ornare ante id, gravida elit.

Exceeding Expectations

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vestibulum, libero vel tristique sodales, dui tellus lacinia nibh, eu auctor nisl est sed metus.

Customers First

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vestibulum, libero vel tristique sodales, dui tellus lacinia nibh, eu auctor nisl est sed metus.